8 januari 2014, Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak en Lageweg | Ouderkerk aan den IJssel, Gouderak en Lageweg

Inleveren kerstbomen

Help jij ook weer mee om de kerstbomen te verzamelen? Voor iedere ingeleverde kerstboom krijg je €0,50.

De kerstbomen kunnen op \worden ingeleverd op de volgende plaatsen:

Gouderak
Inleveren kerstbomen op het Joh. Brouckplein bij het Dorpshuis van 13:00 tot 14:30 uur.

Lageweg
Inleveren kerstbomen op het speelterrein over de brug bij Hoge Molenwerf van 13:00 tot 14:30 uur.

Ouderkerk aan den IJssel
Inleveren kerstbomen op het terrein van de voormalige rioolzuivering bij het ijsclubgebouw aan de Dekkerstraat van 13:00 tot 15:00 uur.

Op alle locaties zal iemand van gemeentewerken aanwezig zijn voor de betaling van € 0,50 per ingeleverde kerstboom.

De kerstbomen worden direct versnipperd. De snippers worden op een later tijdstip verspreid over tuinen en plantsoenen in de gemeente.