14 juli 2014, om 19:30, Burg. Neetstraat, Ouderkerk aan den IJssel | Burg. Neetstraat, Ouderkerk aan den IJssel

Open Huis wooncomplex Geerestein

Zorgpartners houdt open huis in het wooncomplex Geerestein aan de Burgemeester Neetstraat. Tussen 16 en 19.30 uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in de woningen die per direct te huur zijn.

Tijdens het open huis leiden medewerkers van Zorgpartners de bezoekers rond door het complex en de beschikbare tweekamerappartementen. Zo kunnen onder meer de biljartzaal en een aantal multifunctionele ontmoetingsruimten worden bezocht en de beschikbare tweekamerappartementen worden bezichtigd. Deze appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, badkamer, berging en een balkon of een terras grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin.

Bewoners van het complex Geerestein en andere inwoners van Ouderkerk aan den IJssel kunnen gebruik maken van het Servicepakket van Zorgpartners. Dit pakket omvat diensten zoals Maaltijd aan Huis, Personenalarmering en Thuiszorg. Adviseurs van Zorgpartners zijn tijdens het open huis aanwezig om bezoekers over deze en andere diensten gericht op zelfstandig thuis wonen te informeren.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn op 14 juli het open huis te komen bezoeken, kunnen voor een bezichtiging een afspraak maken met Carolien Mast, telefoon (0182) 322328.

(Bron: Dichtbij.nl)