3 januari 2014, De Drie Maenen, Abelenlaan 1, Ouderkerk aan den IJssel | De Drie Maenen, Abelenlaan 1, Ouderkerk aan den IJssel

Sport- en doedag

Na de successen van voorgaande jaren organiseert de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk samen met de gemeente Ouderkerk voor de 5de keer een Sport- en doedag voor de jeugd uit Ouderkerk.

Als aanvulling op vorige jaren vinden dit jaar ook creatieve workshops plaats, om op deze wijze ook de brede scholen binnen de gemeente een plek te laten geven.
Dit jaar vindt de Sport- en doedag plaats in De Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. Deze gezellige dag vol  spelletjes en creatieve activiteiten is voor alle kinderen van Ouderkerk in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar. De gemeente wil met deze dag de sport- en spelcultuur en het bewegen stimuleren en kinderen een leuke vrijetijdsbesteding bieden.

In de ochtend vinden sportieve workshops, onder leiding van lokale verenigingen, plaats. Hierbij kun je denk aan een hardloopclinic, kickboksen, jazzdansen en badminton. In de middag zijn de creatieve workshops aan de beurt zoals verteltheater voor de 4-6 jarigen, knutselen en striptekenen.

Deelname aan de dag is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dit kan tot en met zaterdag 28 december via www.jonginouderkerk.nl.