8 oktober 2013, De Drie Maenen, Abelenlaan 1, Ouderkerk aan den IJssel | De Drie Maenen, Abelenlaan 1, Ouderkerk aan den IJssel

Wijkbezoek college aan Ouderkerk a/d IJssel

Burgemeester en wethouders brengen  dinsdag 8 oktober wederom een wijkbezoek aan de kern Ouderkerk aan den IJssel. Tijdens deze rondgang brengen zij een bezoek aan zorgcentrum Geerestein en voetbalvereniging Spirit. Daarnaast nemen ze onder andere een kijkje bij de werkzaamheden aan het Havenfront, locatie Koningin Wilhelminaschool en de Kerkweg.

De collegeleden staan ook graag stil bij wat er onder de bewoners leeft. Daarom vindt ter afsluiting van het wijkbezoek om 18.30 uur in De Drie Maenen een ‘vragenhalfuurtje’ plaats. Bewoners van Ouderkerk aan den IJssel worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en hun eventuele vragen persoonlijk te stellen. Ook zal het college vertellen hoe zij het wijkbezoek hebben ervaren en wat zij tijdens deze rondgang hebben geconstateerd. Aansluitend is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar verder te praten.

Het is ook mogelijk om voorafgaande aan het wijkbezoek uw vraag of opmerking kenbaar te maken. Het college kan uw onderwerp dan alvast meenemen tijdens hun wandeling door de kern Ouderkerk aan den IJssel en eventueel een bezoek brengen aan de desbetreffende locatie waar uw vraag over gaat.

U kunt uw vragen mailen naar communicatie@ouderkerk.nl. In verband met de organisatie van het wijkbezoek moet uw vraag uiterlijk dinsdag 1 oktober bij ons binnen zijn.

(Bron: gemeente Ouderkerk)