3 december 2013

Aanpassing randweg nodig

De in september gedane aanpassingen bij de kruising van de Zuidwestelijke Randweg met het Middelblok, nabij de Gouderaksebrug over de Hollandsche IJssel, zijn nog niet voldoende. Ouderkerk pleit bij de provincie om verbeteringen. De provincie zegt dat er niks aan de hand is.

Dat schrijft het AD Gouda. Eerder berichtten wij hier ook al over op deze site. In het AD-artikel noemt wethouder Theo Segers van Ouderkerk de helling voor de fietsers als grootste probleem. Wij maken ons vooral ook zorgen over de nog altijd gevaarlijke oversteek die fietsers moeten maken wanneer zij, komend vanaf de Gouderaksebrug, hun weg naar Gouderak over het Middelblok willen vervolgen. De opvatting dat het maximale al is gedaan, zoals de provincie in het artikel stelt, delen wij niet.

Provincie moet werk overdoen (29 november 2013)