31 augustus 2013

CDA’er De Prieëlle kiest voor K5

Als burgemeester van Ouderkerk draagt hij doorgaans keurig het (meerderheids)standpunt van de gemeenteraad uit. Maar op de braderie van Bergambacht verdedigde John de Prieëlle met verve het standpunt van het CDA in die gemeente: een K5-gemeente is hard nodig.

We kwamen hem tegen toen ook wij daar, als PvdA Krimpenerwaard, actief waren.

CDA-groene burgemeester John de Prieëlle van Ouderkerk wijst op de K5-voorkeur.

Moest kunnen, vond de burgemeester die er geen moeite mee had nu eens niet boven de partijen te staan en lustig partijfoldertjes uitdeelde. En om nog maar eens aan te tonen dat hij geen geheim wilde maken van zijn (CDA-)voorkeur, was hij graag bereid om voor onze fotograaf expliciet de vinger te leggen bij het K5-ideaal, volgens het CDA nodig ‘voor een krachtige ambtelijke en bestuurlijke organisatie’.

Het hadden onze woorden kunnen zijn. Volgend jaar nog eens doen met een rood PvdA-shirt aan?

PvdA actief op braderie Bergambacht