2 september 2013

In actie voor Geerestein

Geerestein lijkt op dit moment wel een kraakpand. Spandoeken en borden geven aan dat bewoners en personeel de dreigende sluiting van het verzorgings- en verplegingsdeel niet pikken. Ook de gemeente Ouderkerk is tegen de plannen van eigenaar Zorgpartners.

Spandoeken aan Geerestein.

Spandoeken, borden, en binnen kan ook nog een petitie tegen de sluiting worden getekend. Geerestein grijpt alles aan om sluiting te voorkomen.
Eerder schreef de gemeente Ouderkerk een brief aan Zorgpartners waarin ze aandringt op heroverweging van het besluit. De brief kwam nadat de gemeenteraad in een extra bijeenkomst al zijn zorgen had geuit.

Levensgrote borden laten geen misverstand bestaan over de gevoelens van bewoners en personeel.

Lees ook het interview met burgemeester John de Prieëlle in het AD van 29 augustus 2013.

Ouderkerk wil heroverweging besluit Geerestein (30 augustus 2013)
Geerestein verder als dienstencentrum met woonfunctie?
 (22 augustus 2013)
Over de rooie (blog van Aris Maat, 21 augustus 2013)
Vakbond: ‘Sluiting Geerestein is onnodig’ (20 augustus 2013)
PvdA bezorgd over sluiting zorgafdeling Geerestein (16 augustus 2013)