Door Elly van der Klauw op 6 september 2013

Ledenvergadering PvdA Krimpenerwaard in Gouderak

Woensdagavond 25 september is er een Algemene Ledenvergadering van de PvdA Krimpenerwaard. Alle leden uit de gemeenten Bergambacht, Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven en Vlist zijn dan uitgenodigd voor een bijeenkomst in het Dorpshuis van Gouderak.

De vergadering zal in het teken staan van de vorming van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard, over het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 12 november 2014 en over de samenstelling van de kandidatenlijst voor die verkiezingen.

De avond begint om 20 uur. Het Dorpshuis van Gouderak ligt in het centrum van het dorp aan het Johan Brouckplein (kaartje). Wie geen vervoer heeft kan dat even laten weten aan iemand van het bestuur of van de lokale fractie, dan word je opgehaald.

Elly van der Klauw

Elly van der Klauw is voorzitter van de PvdA-afdeling Krimpenerwaard waarvan de PvdA Ouderkerk onderdeel is.

Meer over Elly van der Klauw