30 december 2014

Website gaat in slaapstand

De website van de PvdA Ouderkerk gaat vanaf nu in de slaapmodus. Met de komst van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard wordt al het politieke nieuws van de PvdA voortaan alleen nog op de website krimpenerwaard.pvda.nl geplaatst.

Daarmee komt een eind aan een lange geschiedenis. Ons eerste bericht dateert uit januari 2003:
1ebericht

Twaalf jaar lang vulden wij de site met nieuws dat volgens ons belangrijk genoeg was om te delen met de inwoners van Ouderkerk. Ons doel was, de processen die schuilgaan achter de besluitvorming in de gemeenteraad transparant te maken. Dat werd ons niet altijd in dank afgenomen, soms publiceerden wij zaken of documenten die volgens anderen beter even onder de pet konden worden gehouden.

Natuurlijk was onze berichtgeving gekleurd, de site was een belangrijk onderdeel van onze manier van politiek bedrijven. Maar we probeerden wel altijd feitelijk correct te blijven. En waar het kon, taboes te doorbreken. Meestal serieus, vaak ook met een knipoog zoals met de jaarlijkse 1 aprilgrap.

Dat deze site nu in de slaapstand gaat, betekent niet de PvdA niets meer te melden heeft. De website van de PvdA Krimpenerwaard neemt het Ouderkerkse stokje over en zal ook over Ouderkerk blijven berichten – even volledig, transparant en betrouwbaar als u van de PvdA Ouderkerk gewend was.